Veli Ziyareti "Öykü" :)

"Ev ziyaretleri okul, aile ve çocuk arasındaki sağlıklı bir iletişim köprüsünün kurulması yanında, okul ile aile arasındaki karşılıklı beklentilerin kolay ifade edebileceği bir ortam yaratması açısından önemlidir. Örnek vermek gerekirse, öğretmen ev ziyaretleri sayesinde öğrencinin aile yapısı, yaşam biçimi ve geçmiş yaşantıları hakkında birincil kaynaktan doğru bilgi edinebilmektedir (Allen, Tracy,2003). Öğrenciyle ilgili sınıf ortamında gözlemleme fırsatı bulamadıkları birçok hususu, ev ortamında daha rahat gözlemleme imkânı bulmaktadırlar. Bu durum öğretmenlerin kanaatleri ve karar verme süreçleri üzerinde pozitif etki yapmaktadır."

Bizleri evlerinde misafir eden Öykü kuzumuz ve değerli annesi Fadime Hanım'a teşekkür ediyoruz :)

30-12-2022