Veli Ziyareti "Elif Bilge" :)

"Ev ziyaretleri çocukların gelişimleri için önemli olan öğretmen-veli ilişkisi ve iş birliğini artırmaktadır. Millî Eğitim Bakanlığı, öğretmenlerin öğrencilerinin evlerine her yarıyıl iki kez ev ziyareti yapmalarını tavsiye etmektedir (MEB (2002). Hiç şüphesiz bu ziyaretlerin zamanı önemlidir. Hem ailenin hem de öğretmenin uygun olacağı bir tarihin tespiti önemli bir sorundur. Bu sorun tüm öğrencilere ev ziyareti yapmayı oldukça güçleştirmekte, dolayısıyla ev ziyaretleri daha ziyade önceliği olduğu düşünülen öğrencilere yönelik olarak planlanmaktadır."

Okul-aile işbirliğini artırmak ve öğrencimizi aile ortamında tanımak adına bizleri evlerinde misafir eden Elif Bilge kuzumuz ve değerli annesi Eda Hanım'a teşekkür ediyoruz :)

30-12-2022