Veli Ziyareti "Derin Su" :)

Çocukların sağlıklı gelişimlerine katkı ve çoğunlukla sorunların nedenleri üzerinde bilgi toplama amacıyla öğretmenlerin,çocuk gelişimi,rehberlik ve sosyal hizmet uzmanlarının,çocukları ile ilgili olarak ana ve babalarla yaptıkları görüşmelerdir.

Ev ziyaretleri öğrencinin aile ortamı hakkında bilgi toplamak böylece onu daha iyi tanıyarak onun kendi kendini tanımasına yardımcı olmak amacıyla yapılır.Bu amacın yanı sıra okul-aile işbirliğini kolaylaştırır.

Okul Aile işbirliğini güçlendirme , öğrencilerimizi ev ortamında ziyaret etme tanıma adına öğrencimiz Derin Su 'yu evinde ziyaret ettik. Misafirperverliklerinden dolayı Derin Su kızımıza ve değerli annesi Remziye Hanım'a teşekkür ediyoruz :)

30-12-2022